Hillerød Square Dancers

Callere

Her finder du information om vores callere

Roger Persson

Safirvægen 32
S-260 61 Hyllinge

  • Tlf.: (+46) 708 122 388

Roger blev i 1997 – måske egentlig lidt imod sin vilje – fulgt hen til et sted, hvor man dansede Modern Western Square Dance – og skulle også prøve selv at danse det.

Det gik nu egentlig ikke så helt dumt – efter et par forsøg lykkedes det at bevæge sig nogenlunde fornuftigt rundt sammen med partneren – og faktisk syntes Roger det var så interessant, at han helt på eget initiativ kom op på den anden side af mikrofonen ganske kort tid efter!

Så fra 1998 – godt hjulpet af en “Pretty Woman” (Annika!) befandt Roger sig hyppigt på scenen med mikrofonen i hånden – blandt andet i Halmstad og på øland!

Siden da – og undervejs via deltagelse i caller schools og meget andet – er det bare gået “derudad”, og Roger bruger nu ganske meget af sin tid til undervisning og som caller ved klubdanse eller stævner rundt omkring.

Roger har på sin hjemmeside en strålende beretning i 4 dele om udfordringen i at blive square dance caller – med hvad dertil hører … brug lidt tid en dag til at studere dette nærmere – det er spændende løsning!

Roger har i 2014-2015 også kurser hos Fun Squaredancers i Hyllinge (Sverige).

Tommy P. Larsen

© 2018 Hillerød Square Dancers — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑